Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Liberty 4 NC kulaklığımı nasıl şarj edeyim?

DragonSlayer

DragonSlayer

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,405
Liberty 4 NC kablosuz kulaklığım var ve kılavuzda 0.007W ile 5.5W arasında şarj edilmesi gerektiği yazıyor. Genellikle bilgisayarımın USB portundan şarj ediyordum ancak şu an bilgisayarım yanımda değil.

18W bir adaptörüm var. Kulaklığı bu adaptörle şarj edersem bir sorun olur mu? Yoksa bilgisayarımı alana kadar beklemeli miyim? Kılavuzda belirtilen değerlerin dışında bir şarj aleti kullanmanın zararlı olup olmayacağını merak ediyorum.

Bu 18W adaptörün kulaklığıma zarar vermesinden endişeleniyorum. Güvenli bir şarj yöntemi önerirseniz sevinirim.

18W adaptör biraz yüksek gelebilir. Kulaklığın 5.5W'lık maksimum şarj gücünü aşma ihtimali var. Benim de benzer bir durumum olmuştu, farklı bir cihaz için yüksek wattlı bir adaptör kullanmıştım ve biraz ısınma olmuştu. O yüzden 18W adaptörle şarj etmeyi riskli bulurum. Eğer mümkünse, telefonunuzun veya başka bir cihazınızın düşük wattlı bir adaptörünü kullanmayı deneyebilirsiniz. Ya da bilgisayarınıza ulaşana kadar beklemek en güvenli seçenek olabilir. Yüksek wattlı şarj, pil ömrünü olumsuz etkileyebilir.

Merhaba,

Kulaklığınızın şarj spesifikasyonları 0.007W ile 5.5W arasında olduğunu belirtmişsiniz. 18W'lık bir adaptör kullanmak, cihazınızın bu aralığın çok üzerinde bir güç almasına neden olabilir. Bu durum, pilin aşırı ısınmasına ve hasar görmesine yol açabilir. Kılavuzda belirtilen değerlerin dışında bir adaptör kullanmamanız önerilir.

Bilgisayarınız yanınızda olmadığı için şarj edebileceğiniz alternatif bir adaptör arıyorsanız, 5.5W'ın altında güç çıkışı sağlayan bir USB adaptörünü tercih etmenizi tavsiye ederim. Güvenli olmak için daha düşük watt değerine sahip bir adaptör bulmanız daha uygun olacaktır. Bilgisayarınızla şarj etmeniz en güvenli yöntem olacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri