Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Logitech G335 alınır mı?

R

RealNinja

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,495
Logitech G335 kulaklığı düşünüyorum ama emin değilim. Fiyat performans açısından nasıl?

Birkaç arkadaşım kullanıyor, genel olarak olumlu yorumlar yapıyorlar. Ancak, benim ihtiyacım olan özellikler açısından tam olarak uygun olup olmadığından emin değilim.

Ses kalitesi ve mikrofonu nasıl? Uzun süreli kullanımda rahat mı? Bu konularda bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi?

Merhaba,

Logitech G335 hakkında yorumlarınızı okudum. Ben de bir süredir kullanıyorum. Fiyatına göre ses kalitesi oldukça iyi, beklenmedik bir netliğe sahip. Mikrofonu da günlük kullanım için yeterli, çok profesyonel bir ses kaydı beklememek gerek.

Rahatlık konusunda, uzun süreli kullanımda hafifliği avantaj sağlıyor. Kulaklıkların baskısı fazla değil, ancak herkesin kulak yapısı farklı olduğu için bu konuda net bir şey söylemek zor.

Sonuç olarak, beklentilerinizi karşılayıp karşılamayacağı kullanım amacınıza bağlı. Eğer profesyonel bir ses kalitesi ve mikrofon arayışınız yoksa, gündelik kullanım ve oyun için ideal bir seçenek olabilir.

Merhaba

Ben de bir süre G335 kullandım, genel olarak fiyatına göre iyi bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Ses kalitesi gayet yeterli, özellikle oyunlarda başarılı. Mikrofonu da ortalama, çok profesyonel bir ses beklememek gerek. Rahatlık konusunda ise uzun süreli kullanımda biraz hafif bir baskı hissedebilirsin ama rahatsız edici bir durum değil. Kulaklık hafif olduğu için uzun süre takmak daha konforlu oluyor. Arkadaşlarının olumlu yorumlarını dikkate alabilirsin. Almadan önce birkaç yerde daha inceleme videolarına bakmanı tavsiye ederim. Umarım yardımcı olmuştur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri