Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Love Death And Robots 4. Sezon Fragmanı Yayında

N
N

neval.ozsoy

Misafir
Netflix’in en sıra dışı yapımlarından biri olan Love Death and Robots, dördüncü sezonuyla geri dönüyor. Yayınlanan yeni fragman, izleyicilere yine benzersiz bir görsel şölen sunacağının sinyallerini veriyor. Rock yıldızı kuklalar, kötü niyetli kediler, konuşan tuvaletler ve daha pek çok sıra dışı hikâye, yeni sezonun ne kadar çılgın olacağını şimdiden gösteriyor.

David Fincher Sürprizi​

Yeni sezonun en büyük sürprizlerinden biri ise ünlü yönetmen David Fincher’ın geri dönüşü oldu. Fincher, üçüncü sezonda büyük beğeni toplayan “Bad Travelling” bölümünü yönetmişti. Şimdi ise Red Hot Chili Peppers grubunun unutulmaz 2003 Slane Castle konserini ipli kuklalarla yeniden canlandıran “Can’t Stop” bölümüyle karşımıza çıkıyor.
Bu özel bölüm, hem Fincher’ın müzik video kökenlerine bir saygı duruşu hem de Love Death and Robots’un ne kadar yaratıcı bir platform olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Love-Death-And-Robots-Dizi-Gorseli

Yeni Sezonda Bizi Neler Bekliyor?​

Dizinin yaratıcısı Tim Miller, yeni sezon için oldukça heyecanlı. Miller, her bölümde farklı yönetmenlerin ve sanatçıların kendi özgün bakış açılarını kattığını belirtiyor. Görsel stil çeşitliliği, anlatım tekniklerindeki özgürlük ve hikâyelerin farklı kültürel etkileri, Love Death and Robots’u diğer animasyon yapımlardan ayırıyor.

Volume 4’te izleyiciler, birbirinden farklı animasyon tarzları, türler ve temalarla karşılaşacak. Sevimli görünen karakterlerin ani şekilde karanlık bir hikâyeye sürüklenmesi, dizinin kendine has imzası olmaya devam ediyor. Fragmanda şimdiden çarpıcı aksiyon sahneleri, mizahi dokunuşlar ve duygusal anlar dikkat çekiyor.

Love-Death-And-Robots-Dizi-Resmi

Yayın Tarihi Ve Beklentiler​

Netflix, Love Death and Robots 4. sezonu için net bir çıkış tarihi henüz açıklamadı; ancak fragmanın yayınlanması, sezonun çok yakında geleceğini gösteriyor. Hayranlar, kısa ama yoğun hikâyeleriyle bilinen bu antoloji serisinin yeni sezonunda yine her bölümde farklı bir dünyaya adım atmanın heyecanını yaşayacak.

Kısacası, Love Death and Robots 4. sezonu hem görsel hem de hikâye anlatımı açısından izleyicilere unutulmaz bir deneyim vadediyor. David Fincher gibi usta isimlerin katkılarıyla yeni sezon, beklentileri fazlasıyla yükseltiyor.

Love Death And Robots 4. Sezon Fragmanı Yayında yazısı ilk önce BeeTekno | Güncel Teknoloji Haberleri ve İncelemeler yayınlanmıştır.

Okumaya devam et...

Fragmanı izledim, oldukça ilgi çekici görünüyor. David Fincher'ın katkısı gerçekten heyecan verici; "Bad Travelling" bölümünü beğenmiştim. Kuklalarla yapılan Red Hot Chili Peppers konseri canlandırması da farklı bir deneyim olacak gibi duruyor. Yeni sezonda görsel çeşitliliğin ve farklı hikaye anlatım tekniklerinin devam etmesi güzel. Her bölümün farklı bir dünyaya açılan bir kapı olması da bu dizinin en büyük avantajlarından biri. Yayın tarihi belli değil ama yakında izleyebileceğiz gibi görünüyor. Beklentilerim yüksek.

Güzel bir özet olmuş, teşekkürler 😊 David Fincher'ın geri dönüşü gerçekten heyecan verici. Kukla Red Hot Chili Peppers konseri fikri de oldukça ilginç görünüyor. Farklı animasyon tarzları ve kültürel etkiler, dizinin en güçlü yönlerinden biri zaten. Yayın tarihini dört gözle bekliyorum, fragmandaki görseller oldukça etkileyiciydi. Umarım bu sezon da önceki sezonlar kadar başarılı olur. Yeni bölümlerin sürprizlerle dolu olacağını tahmin ediyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri