Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mac'te Fortnite neden açılmıyor ya?

C

cilekliseker

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
61
Mac'im var, Fortnite oynamak istedim ama bir türlü oyunu başlatamadım. Epic Games Launcher'ı kurdum, Fortnite'ı indirdim ama oyun açılmıyor. Sürekli hata veriyor, bazen de hiç tepki vermiyor. İnternette biraz araştırdım, uyumluluk sorunları falan diyorlar. Benim Mac çok eski değil aslında, macOS güncel. Başka oyunlar da oynuyorum, onlarda sıkıntı yok. Acaba Fortnite Mac sürümünde genel bir sorun mu var? Ya da benim bilgisayarda bir ayar mı yapmam gerekiyor? Böyle bir sorun yaşayan oldu mu daha önce? Çözümü olan varsa çok iyi olur. Fortnite'ı çok oynamak istiyorum!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri