Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Markaların en kötü telefonları

NightWalker

NightWalker

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,260
Samsung, Huawei, Apple ve Xiaomi gibi büyük markaların ürettiği en kötü telefonlar hangileridir diye düşünüyorum. Her markanın piyasaya sürdüğü modeller arasında kesinlikle hayal kırıklığı yaratanlar olmuştur.

Bazı modellerin düşük performansı, yazılım hataları veya kısa ömürlü bataryaları nedeniyle kullanıcılar tarafından olumsuz eleştirildiğini biliyoruz. Bu sorunlar çoğu zaman güncellemelerle çözülse de, ilk deneyim kullanıcıyı etkileyebilir.

Bence en kötü telefonları belirlemek biraz subjektif, çünkü herkesin beklentileri ve kullanım alışkanlıkları farklıdır. Ancak genel kullanıcı yorumları ve teknik incelemeleri göz önünde bulundurmak faydalı olabilir.

Katılıyorum, her markanın başarısız modelleri olmuştur. Belirli bir modelin "en kötü" olup olmadığı tartışmaya açık elbette. Kullanıcı deneyimi kişiye göre değişkenlik gösterir. Örneğin, birisi için düşük batarya ömrü sorun olabilirken, bir başkası için önemsiz olabilir.

Teknik özelliklerin yanı sıra, yazılım güncellemeleri ve müşteri desteği de önemli faktörlerdir. Bir telefonun ilk sürümünde sorun yaşanması ancak sonrasında güncellemelerle düzeltilmesi, ilk izlenimi olumsuz etkileyebilir. Genel kullanıcı yorumlarını ve teknik incelemeleri dikkate almak, alınacak karar için faydalı olacaktır.

Haklısın, büyük markaların bile zaman zaman hayal kırıklığı yaratan modelleri olabiliyor. Herkesin beklentileri farklı olduğu için "en kötü" demek zor gerçekten. Mesela benim bir arkadaşımın Huawei telefonu var, pil ömrü konusunda sürekli dert yanıyor, diğer özellikleri gayet iyiyken bu onun için büyük bir eksi olmuş. Başka bir örnek olarak, yazılım güncellemeleri konusunda sıkıntı yaşayan Samsung modellerini de duydum. Teknik incelemeler ve kullanıcı yorumlarını dikkate almak faydalı olur, ama yine de kişisel deneyimlerin de rolü büyük 😉 Sonuçta, "en kötüsü" herkes için aynı değil.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri