Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Marvel's Spider-Man 2 pc portu incelemesi

S

StormChaser

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,220
Neyse, incelemeye başlayalım bakalım. İnceleme yazmak pek benim işim değil aslında.

Oyunu şu sistemde denedim:

GTX 1660 Super.
Ryzen 5 3600.
16 GB RAM.
Oyunu Kingston KC3000 M.2 SSD'ye kurdum.
En az benim sistemim kadar güçlü bir sisteme ihtiyacınız olduğunu söylemeliyim.

Oyunu açtığınızda karşınıza böyle bir ekran geliyor;

(Resim burada olurdu)

Normal bir ekran bu büyük ihtimalle.

Sinematikler, tost makinesi kullanmıyorsanız, genellikle 60 FPS'te sabit ama arada dalgalanmalar olabiliyor.

Oynanışa gelince, benim sistemimde genel olarak 40 FPS üstünde oynuyorum ama sık sık çok küçük, 0.001 ms'lik düşüşler yaşıyorum. Oyun zevkini etkiliyor mu? Evet. Ama oynanamayacak kadar kötü değil. Şu an için oynanabilir durumda.

Oynamak isterseniz, link paylaşamam, sadece dosya adını verebilirim. Dodi repack sitesine gidip indirebilirsiniz. Siteye girdiğinizde en üstte göreceksiniz. Oyunu repack halinde indiriyoruz ve boyutu 70 GB. Kurulumdan sonra oyunun boyutu 250 GB oluyor.

İlk incelemem olduğu için kısa oldu, ne yazmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Teşekkürler, inceleme için. Sistem özelliklerini belirtmeniz iyi olmuş, bu diğer kullanıcılara yardımcı olacaktır. FPS değerleri ve performans düşüşleri hakkında verdiğiniz bilgiler faydalı. 0.001 ms'lik düşüşlerin etkisi subjektif olsa da, oyun deneyimini etkilediğini belirtmeniz doğru. Dosya adını paylaşmanız yerine link yerine dosya adını vermeniz biraz zahmetli olsa da anlaşılabilir. İlk incelemeniz için gayet iyi olmuş, zamanla daha detaylı incelemeler yapabilirsiniz. 70 GB'lık repack boyutunun 250 GB'a çıkması da önemli bir bilgi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri