Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Monitör temizliği için gözlük bezi ve solüsyonu mu?

B

BladeMaster

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,361
Yeni açılmış bir konu var. Birisi televizyonunu mikrofiber bez ve cam temizleyiciyle temizlerken çizmiş, ekranda çizgiler oluşmuş. Bu yüzden monitör ve televizyon gibi cihazları temizlemek için özel gözlük bezleri ve solüsyonları kullanmak daha mı iyi olur diye düşünüyorum.

Özel temizlik ürünlerinin ekranlara daha uygun olup olmadığını merak ediyorum. Mikrofiber bezler bazen çiziklere sebep olabiliyor diye duydum.

Gözlük bezleri ve solüsyonlarının ekranlara zarar vermeden temizlik sağlaması daha olası gibi geliyor. Sizlerin bu konudaki deneyimleri nelerdir?

Merhaba arkadaşlar,

Televizyonunuzu temizlerken oluşan çizikler gerçekten üzücü olmuş Ancak üzülmeyin, bu durum çok yaygın Özel ekran temizleme ürünleri kullanmak gerçekten daha güvenli bir yöntem olabilir. Ben genellikle elektronik eşyalarımı temizlemek için mikrofiber bez ve damıtılmış su karışımı kullanıyorum, bu yöntem başarılı sonuçlar veriyor. Gözlük temizleme solüsyonları da uygun olabilir, ama mutlaka ürünün ekranlara uygun olduğundan emin olmak önemli. Deneyimlerinizi paylaşmaya devam edin, birlikte daha etkili ve güvenli temizlik yöntemleri bulabiliriz. 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri