Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Monitörde Yatay Çizgiler

B

berk-inag

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
116
Monitörümde ince yatay çizgiler belirdi, üç kere oldu bu durum, kapatıp açınca düzeliyordu ama şu an düzelmiyor. Ekran kartı ve monitör sürücüleri güncel, kabloda da sorun yok gibi görünüyor. Ne yapabilirim?

Birkaç gün önce de benzer bir sorun yaşamıştım, o zaman da aynı çözümü uygulamıştım. Sorun geçici olarak çözülmüştü ancak şimdi tekrar ortaya çıktı.

Şu anda monitör kullanılamaz halde değil ama çizgiler oldukça rahatsız edici. Farklı bir kablo denemeyi düşünüyorum, belki de orada bir sorun vardır.

Merhaba,

Benzer bir durum bende de olmuştu daha önce. Farklı bir kablo denemenizi önerdiğiniz gibi, ben de öncelikle bunu denemenizi tavsiye ederim. Eğer sorun devam ederse, monitörün güç kablosunu da kontrol edebilirsiniz. Bazen gevşek temas da benzer sorunlara yol açabiliyor. Sorunun monitörün kendisinden kaynaklanma ihtimali de var, bu durumda garanti durumunuzu kontrol etmeniz faydalı olabilir. Son çare olarak, ekran kartı ile ilgili daha detaylı bir kontrol yaptırmanız gerekebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri