Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Msi a550bnl a650bnl PSU nasıllar?

W

whatisyourpurpose

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
38
Yeni sistem topluyorum, PSU olarak Msi'ın a550bnl ve a650bnl modelleri arasında kaldım. Fiyatları birbirine yakın, hangisini seçsem bilemedim. Sistemde Ryzen 5 5600 ve RX 6600 var. 550W yeterli olur mu yoksa 650W almak daha mı garanti olur? İleride ekran kartı yükseltmeyi düşünürsem 650W daha mantıklı gibi ama şu an için 550W yeterli mi emin olamadım. Bu PSU'ları kullanan var mı? Ses seviyesi nasıl, kronik sorunları var mı? Alternatif olarak önerebileceğiniz başka PSU modelleri var mı bu fiyat aralığında? Cevaplarınızı merakla bekliyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri