- BeePuan
- 1,421
Merhabalar, elimde MSI Katana GF66 11UD (i5 11400H + RTX 3070 8 GB 95 watt) model bir laptop var. Yaklaşık 7 ay önce detaylı termal bakımını gerçekleştirdim. İşlemci ve ekran kartını Thermal Grizzly Kryonaut Extreme ile macunladım. İlk birkaç ay sıcaklıklar gayet iyiydi. Ancak şu an pump-out sorunu yaşıyorum gibi geliyor. Sıcaklıklar ciddi oranda yükseldi ve bilgisayar tam performansla çalışamıyor, termal kısılmaya gidiyor. Bildiğiniz gibi Katana serisi Max-P değil, Max-Q ve soğutma sistemi pek yeterli değil. Honeywell PTM 7950'nin Katana'da ne kadar etkili olacağını merak ediyorum. Yorumlarda sıcaklıkları önemli ölçüde düşürdüğünü ve tam performansı sağladığını okudum, pump-out etkisini de engellediğini belirtiyorlar. Sizce bu ürün, soğutması vasat bir laptopta nasıl bir performans sunar?
Bu ürünü orijinal olarak nereden satın alabilirim? Güvenilir bir satıcıdan tek seferde almak istiyorum. Deneyimi olanlar, orijinal ürün satan güvenilir bir link paylaşabilirse çok faydalı olur.
Bu ürünü orijinal olarak nereden satın alabilirim? Güvenilir bir satıcıdan tek seferde almak istiyorum. Deneyimi olanlar, orijinal ürün satan güvenilir bir link paylaşabilirse çok faydalı olur.