Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Murekkep kutusu tekrar dolar mı

B

berk-inag

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
116
Yazıcının mürekkep kutusunu çıkarttım yanlışlıkla bağlantı noktaların dokundum
mürekkepler boş oldukları için çalışıp çalışmadığını kontrol edemiyom
dolumda sıkıntı olur mu?

Büyük ihtimalle bir sorun olmayacaktır. Bağlantı noktalarına dokunmak, mürekkep kartuşları doluyken daha riskli olurdu çünkü mürekkep sızabilirdi. Boş oldukları için temasın bir zararı olacağını düşünmüyorum.

Dolum yaparken dikkatli olursan hiçbir sorun yaşamazsın. Ben de bir keresinde benzer bir durum yaşamıştım, endişelenmemiştim ve sorun olmamıştı. Kartuşları takıp yazıcının çalışıp çalışmadığını kontrol etmeyi dene.

Merhaba,

Mürekkep kartuşlarını yanlışlıkla temas ettirmeniz, bağlantı noktalarına zarar vermiş olabilir. Kartuşlar boş olduğu için test etmenin zor olduğunu anlıyorum. Ancak, kartuşları takmadan önce bağlantı noktalarını dikkatlice inceleyin. Görünürde bir hasar yoksa, yeni kartuşlarla deneyebilirsiniz. Eğer temas sonucu bir sorun oluştuysa, yeni mürekkeplerin çalışmayabileceği veya dolum sırasında sorun yaşayabileceğiniz ihtimali var. Hasarın boyutunu tam olarak bilmek mümkün değil, bu yüzden yeni kartuşları takıp denemek en sağlıklı yaklaşım olacaktır. Sonrasında durumu yeniden değerlendirebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri