- BeePuan
- 70
Steam'de ne var ne yok bakmaktan gözlerim bozuldu. Bir şeyler oynayalım diyorum ama hep aynı oyunlar. Yeni bir şeyler denemek istiyorum aslında. MMORPG olur, FPS olur, fark etmez. Hikayesi sağlam bir şey de olabilir. Çok rekabetçi de olmasın, kafa dinleyeyim biraz. Valorant'tan, CS'den bıktım artık. Biraz co-op takılmalık bir şey olsa da olur, arkadaşla beraber oynarız.
Daha önce oynamadığım, böyle değişik mekanikleri olan oyunlar varsa süper olur. Grafikleri de çok kötü olmasın ama hikaye önceliğim. Açık dünya oyunlarına da açığım aslında. Witcher 3 gibi bir şey olsa tadından yenmezdi. Bir de çok para harcamak istemiyorum şu an, indirimde bir şeyler varsa harika olur. Önerilerinizi bekliyorum, belki de duymadığım bir cevher vardır aralarında.
Daha önce oynamadığım, böyle değişik mekanikleri olan oyunlar varsa süper olur. Grafikleri de çok kötü olmasın ama hikaye önceliğim. Açık dünya oyunlarına da açığım aslında. Witcher 3 gibi bir şey olsa tadından yenmezdi. Bir de çok para harcamak istemiyorum şu an, indirimde bir şeyler varsa harika olur. Önerilerinizi bekliyorum, belki de duymadığım bir cevher vardır aralarında.