Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Netgsm 430 TL'ye 50 GB mantıklı mı?

D

dreamwhileawake

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
82
Ya beyler Netgsm'in bu tarifesini gördüm de 430 liraya 50 GB internet, 2000 dakika konuşma ve 100 SMS veriyor. Fiyatı ilk başta cazip geldi ama Netgsm hakkında pek bilgim yok. Kullanan var mı aranızda, çekim kalitesi nasıl? İnternet hızı falan yeterli mi?

Vodafone, Turkcell falan bunlara göre bayağı ucuz ama kaliteden ödün veriyor mu acaba? Taahhüt falan da yokmuş galiba, o da iyi gibi. Amaçları ne, neden bu kadar ucuzlar? Müşteri hizmetleri nasıl, bir sorun çıksa ulaşmak kolay mı?

Benim ayda 40 GB falan yetiyor aslında, 2000 dakika da fazla bile gelir. SMS zaten kullanmıyorum. Ama fiyatı çok iyi geldiği için düşündüm. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur, kararsız kaldım resmen. Belki de çok iyidir bilmiyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri