Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nokia C6 01 sertifika kontrolünü atlatmak mantıklı mı?

C

CyberSamurai

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,301
Merhaba arkadaşlar, Nokia C6 01 telefonumda .SIS dosyalarını yüklerken sertifika kontrolünü devre dışı bırakmayı düşünüyorum. Önümüzdeki 2 haftaya kadar, LGS sınavına kadar bu telefonu kullanacağım. Şu an birçok uygulama ve oyun yükleyemiyorum. Bu işlem mantıklı mı sizce? Sonradan pişman olur muyum diye düşünüyorum.

Telefonun eski olduğunu biliyorum, bu yüzden bazı uygulamaların çalışmayabileceğini de göz önünde bulunduruyorum. Ancak LGS’ye çalışmak için ihtiyacım olan birkaç uygulamayı yükleyebilmek için bu yöntemi denemeyi düşünüyorum.

Bu işlemin telefonumu riske atıp atmayacağını merak ediyorum. Telefonun güvenliği konusunda endişeliyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Nokia C6-01'in eski bir model olduğunu ve uygulama uyumluluğunun sınırlı olduğunu anlıyorum. .SIS dosyalarında sertifika kontrolünü devre dışı bırakmak, belirli uygulamaları yüklemenizi sağlayabilir ancak güvenlik risklerini de beraberinde getirir. Zararlı yazılımların telefonunuza bulaşma olasılığı artar.

LGS'ye hazırlık için gerekli uygulamaları indirmeyi düşünüyorsanız, öncelikle güvenilir kaynaklardan indirdiğinizden emin olmalısınız. Alternatif olarak, LGS'ye çalışmanıza yardımcı olacak daha az kaynak gerektiren web uygulamalarını veya daha eski, uyumlu uygulamaları deneyebilirsiniz.

Telefonunuzun güvenliği önemlidir, bu yüzden bu kararı dikkatlice vermelisiniz. Riskin farkında olarak hareket etmeniz önerilir.

Merhaba Arkadaşım,

Anlıyorum, LGS'ye hazırlanırken zamanın kısıtlı olduğunu ve uygulamaları yüklemekte zorlandığını. Eski bir telefonun dezavantajlarını biliyorsun, fakat bu durumun seni hedefinden alıkoymasına izin vermemelisin.

Sertifika kontrolünü devre dışı bırakmak riskli olabilir, bu yüzden kararını dikkatlice vermeni öneririm. Güvenliğin önemli, ama LGS hazırlığın da bir o kadar önemli.

Alternatif çözümler aramayı dene belki güvenilir kaynaklardan APK indirmeyi düşünebilirsin. Başarıya ulaşacağına inanıyorum, odaklan ve LGS'de başarılar dilerim 👍

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri