Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nokia C6-01'e WhatsApp nasıl yüklenir?

StealthAssassin

StealthAssassin

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,519
Merhaba arkadaşlar, Nokia C6-01 telefonum var ve Symbian S60 işletim sistemi kullanıyor. WhatsApp, 2017 yılının başlarında bu işletim sistemine desteğini kestiğini biliyorum. APK dosyası indirerek kurmayı düşünüyorum.

Peki bu yöntemle WhatsApp'ı çalıştırabilir miyim? Telefonumda WhatsApp kullanmam mümkün mü acaba? Başarılı olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Bu eski telefon için bir çözüm var mıdır? Alternatif bir mesajlaşma uygulaması önerisi de alabilirim.

Merhaba

Nokia C6-01'inizin Symbian S60 işletim sistemi kullandığını ve WhatsApp'ın bu sisteme desteğini kestiğini biliyorum. APK dosyası indirerek kurmayı düşünmeniz riskli olabilir çünkü uyumluluk sorunları yaşayabilirsiniz. Çalışmaması muhtemeldir.

WhatsApp'ı eski telefonunuzda kullanmanız pek mümkün görünmüyor. Alternatif olarak, Telegram veya Signal gibi uygulamaları deneyebilirsiniz. Bu uygulamalar, Symbian S60'a uyumlu olmayabilir ancak daha yüksek bir uyumluluk şansı sunabilir. Uygulamanın websitesinden veya güvenilir bir uygulama mağazasından indirmeniz önerilir. Başka bir çözüm bulunmadığını düşünüyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri