Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pars neden banlandı bilen var mı?

A

arzugizim01

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
59
Foruma bir baktım da Pars isimli üye banlanmış. Ne olduğunu anlamadım. Bir şey mi oldu? Neden ban yedi acaba? Moderatörler bir açıklama yaptı mı bu konuyla ilgili? Ben pek takip edemedim son zamanlarda forumu. Pars'ı severdim, iyi yazıları vardı. Durduk yere banlanacak biri gibi durmuyordu. Acaba kuralları mı ihlal etti? Yoksa birileriyle tartıştı mı? Çok merak ettim şimdi. Bir bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Umarım çok uzun süreli bir ban değildir. Yani, hepimiz bazen hatalar yapabiliyoruz. Hemen banlamak yerine uyarmak daha iyi olmaz mıydı? Neyse, umarım en kısa zamanda düzelir her şey. Belki de yanlış anlaşılma vardır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri