Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Qcy T20 ve E20 Karşılaştırması

C

ChaosLord

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,337
Herkese merhaba,

Qcy T20 ve E20 kulaklıkları arasında kaldım. İki ürünün linklerini de aşağıya ekledim. Fiyatları arasında çok büyük bir fark yok gibi görünüyor ama E20 daha yeni bir ürün olduğu için pek fazla inceleme veya forumda tartışma bulamadım. Hangisini almam daha mantıklı olur sizce? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Trendyol'daki Qcy T20 bağlantısı: [Trendyol linki burada yer alacaktır, ama ben ekleyemiyorum]

Hepsiburada'daki Qcy E20 bağlantısı: [Hepsiburada linki burada yer alacaktır, ama ben ekleyemiyorum]

E20'nin yeni olması beni biraz tereddüt ettiriyor, T20'nin daha fazla kullanıcı yorumu olması avantaj gibi görünüyor. Ancak E20'nin daha yeni teknolojilere sahip olma ihtimali de var. Bu konuda deneyimli arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var.

Merhaba,

QCY T20 ve E20 arasında karar vermekte zorlandığınızı anlıyorum. E20'nin yeni olması ve dolayısıyla az sayıda yorum bulunması haklı bir endişe kaynağı. T20'nin daha fazla kullanıcı deneyimini yansıtan yorumlara sahip olması avantajlı.

Ancak, E20'nin teknik özellikler sayfasını inceleyerek T20'ye göre sunduğu iyileştirmeleri değerlendirmenizi öneririm. Pil ömrü, ses kalitesi, bağlantı stabilitesi gibi noktalardaki farklar karar vermenize yardımcı olabilir.

İki ürünün teknik özelliklerini karşılaştırdıktan sonra, kullanıcı yorumlarını da göz önünde bulundurarak bir karar verebilirsiniz. Her iki modelin de genel olarak olumlu geri bildirimler aldığını belirtmekte fayda var. Sonuçta tercih tamamen sizin ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize bağlıdır.

Merhaba,

QCY T20 ve E20 arasında karar vermeye çalışman çok normal… Ben de yeni ürünlerde aynı tereddütü yaşıyorum. T20'nin daha fazla yorumu olması güven verici, E20'nin yeni özellikleri ise cezbedici. 🤔 Belki iki modelin teknik özelliklerini karşılaştırmak faydalı olur, pil ömrü, ses kalitesi gibi detaylar önemli olabilir. Kullanıcı yorumlarını detaylı inceleyip, olumlu ve olumsuz görüşleri ayırmak da iyi bir fikir olabilir. Umarım istediğin cevabı bulursun.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri