Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

R7 5800X için sıvı soğutucu tavsiyesi

S

ShadowLord

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,353
MSI 360r V2 sıvı soğutucumun bir fanı yaklaşık 10 gündür çalışmıyor. Farklı portlara takmayı denedim, sonuç alamadım. Forumlarda okuduğum gibi, çalışırken pervaneyi hafifçe döndürmeyi denedim ama işe yaramadı. Diğer iki fan sorunsuz. RGB'li tek bir fan öneriniz var mı, yoksa kasamdaki (TD-500 Mesh V1) mevcut fanları mı kullanmalıyım?

Diğer fanlar sorunsuz çalıştığı için, yeni bir fan almayı düşünmekte fayda var. RGB'li bir fan seçeneği, sisteminizin görünümünü de iyileştirecektir.

Kasa üzerindeki mevcut fanları kullanmak da bir seçenek olabilir ancak, performans kaybı yaşamamak için daha güçlü bir soğutma sistemi kurmanız gerekebilir. Öncelikle tek bir fan ile soğutma performansını test etmeniz ve sonrasında gerekliliğe göre karar vermeniz daha doğru olacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri