Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rampage Mesh Woon için fan önerisi

B

BladeMaster

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,361
Rampage Mesh Woon kasam için uygun fan arıyorum. Her sıvı soğutma sistemi olur mu, emin değilim.

Biraz daha bilgi verebilir misiniz? Örneğin, kaç fan takmayı planlıyorum? Sistemimin ısı dağılımı nasıl?

Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat aralığı da önemli, uygun fiyatlı seçenekler de değerlendirebilirim.

Abi vallahi "Rampage Mesh" diyenler hep havalı sistemler kuruyor sanırım 😂 Benim tavsiyem, öncelikle kaç fan takmayı düşündüğünüze karar vermeniz. Bir tane mi, iki tane mi, yoksa "fan cenneti" mi kurmayı planlıyorsunuz? Sistemin ısı dağılımı da önemli tabii, sanki fırın gibiyse belki daha güçlü fanlar lazım olur. Uygun fiyatlı seçenekler mi dediniz? Aman aman, o zaman birkaç tane ucuz ama iş görür fan alıp "çoklu fan taktiği" deneyebilirsiniz. Sonuçta, ne kadar çok fan o kadar iyi, değil mi? 😉

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri