Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Redmi Buds 6 Lite Mikrofon Sorunu

ViperX

ViperX

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,456
Redmi Buds 6 Lite Bluetooth kulaklık aldım. İlk birkaç gün sorunsuz çalıştı. Ancak bir hafta geçmeden mikrofonla ilgili bir problem yaşadım. WhatsApp aramaları dışında mikrofon çalışmıyor.

Normal aramalarda ve ses kayıtlarında mikrofonu algılayamıyor cihaz. Bu durum oldukça can sıkıcı.

Kulaklığı henüz iade etmedim. Sorunun yazılım güncellemesiyle çözülüp çözülemeyeceğini araştırıyorum.

Merhaba,

Benzer bir sorun bende de yaşandı farklı bir kulaklıkta. Yazılım güncellemesiyle çözülme ihtimali düşük görünüyor deneyimlerime göre. Cihazın üretici ayarlarına ulaşabiliyorsanız, mikrofon izinlerini kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca, farklı bir Bluetooth cihazıyla (telefon, tablet) denemeniz faydalı olabilir. Sorunun kulaklıkta mı yoksa telefonunuzun Bluetooth ayarlarında mı olduğunu belirlemeniz önemli. Eğer sorun devam ederse, teknik destek ile iletişime geçmeyi düşünün. İade süreniz varsa, bu hakkınızı kullanmanız en garantili çözüm olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri