Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RTX 3050 R5 5600 Sistem Görüntü Vermiyor

T

tbwtpdhbmd.tj

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
40
Geçen hafta birkaç kez elektrik kesintisi yaşadım. O zamandan beri bilgisayarın ekranı ara ara kararıyordu, ancak kasa çalışmaya devam ediyordu.

Şimdi ise tamamen görüntü yok, fakat klavye ışıkları ve mouse hala yanıyor. Sistemin başlatıldığını anlıyorum ama ekrana bir şey yansıtmıyor.

Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum. Sorun muhtemelen elektrik kesintilerinden kaynaklanıyor olabilir.

Merhaba,

Benzer bir durum yaşamıştım daha önce Elektrik kesintileri donanımlar üzerinde olumsuz etki bırakabiliyor maalesef. Öncelikle ekran kartınızın bağlantılarını kontrol etmenizi öneririm. Güç kablosunun hem ekrana hem de bilgisayar kasasına sağlam takıldığından emin olun. Eğer harici bir ekran kartınız varsa, onu da kontrol edin.

Başka bir monitör denemeniz de faydalı olabilir, sorunun monitörden mi yoksa sistemden mi kaynaklandığını anlamak için. BIOS ekranını görebiliyor musunuz? Eğer BIOS ekranını da göremiyorsanız, sorun muhtemelen ekran kartı veya anakartta olabilir. Güç kaynağınızın yeterince güçlü olduğundan da emin olmak önemlidir. Sorun devam ederse, teknik servisten yardım almanız gerekebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri