Resimde görüldüğü gibi, disk kullanımı hem oyunlarda hem de masaüstünde gereksiz yere yükseliyor ve bu da ani donmalara ve kasmalara yol açıyor. Sistemim: Dragos DRx7014 Ryzen 7 5700X, 32GB Ram, 1TB NVMe SSD, 16GB RTX 4060 Ti, 27 inç 240Hz kavisli oyuncu monitörü (Atom Bilişim'den) Bu sistemi yaklaşık 2-3 ay önce aldım ve ilk haftalarda sorun yoktu, ancak daha sonra kasmalar ve donmalar başladı. Birçok forum gezdim, birçok video izledim ancak sorunumu çözemedim. Bilgisayarım yeni ve güçlü olmasına rağmen disk kullanımının %100'e ulaşmasını anlamıyorum.
Format attım, sorun düzelmedi. Bazı forumlarda sorunun GeForce Experience'tan kaynaklandığını okudum, sürümünü geri aldım ancak yine de düzelmedi. Windows 11'e geçmeyi denedim, işe yaramadı. Tüm sürücülerim güncel, bu sorun dışında başka bir problemim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir çözüm bulmak için gerçekten çok uğraştım.
Format attım, sorun düzelmedi. Bazı forumlarda sorunun GeForce Experience'tan kaynaklandığını okudum, sürümünü geri aldım ancak yine de düzelmedi. Windows 11'e geçmeyi denedim, işe yaramadı. Tüm sürücülerim güncel, bu sorun dışında başka bir problemim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir çözüm bulmak için gerçekten çok uğraştım.