- BeePuan
- 67
Arkadaşlar RX 5500 XT 8 GB ekran kartım var, satmayı düşünüyorum. Piyasa ne durumda, ne kadar eder bir fikriniz var mı? Sahibinden'e baktım ama çok farklı fiyatlar var, kafam karıştı. Mining yapmadım, oyun için kullandım sadece. Kutusu faturası duruyor. Temiz kullanıldı, herhangi bir sorunu yok. Güncel oyunları hala orta ayarlarda oynatıyor.
Yeni ekran kartı alacağım için boşa çıktı. Sizce ne kadar fiyat biçmeliyim? Hızlı satmak istiyorum, o yüzden piyasanın biraz altında bir fiyat düşünüyorum. Siz olsanız ne kadara koyardınız? Yoksa direkt letgo'ya mı koysam? İkinci el ekran kartı satmak biraz riskli gibi geliyor, alıcılar nelere dikkat ediyor genelde? Önerilerinize açığım.
Yeni ekran kartı alacağım için boşa çıktı. Sizce ne kadar fiyat biçmeliyim? Hızlı satmak istiyorum, o yüzden piyasanın biraz altında bir fiyat düşünüyorum. Siz olsanız ne kadara koyardınız? Yoksa direkt letgo'ya mı koysam? İkinci el ekran kartı satmak biraz riskli gibi geliyor, alıcılar nelere dikkat ediyor genelde? Önerilerinize açığım.