Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RX 570 8 GB Oyunlarda Neden Yavaş?

Z

zjojo

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
88
Ya millet, RX 570 8 GB ekran kartım var, aslında fena değil diye biliyordum. Ama son zamanlarda oyunlarda performans ciddi anlamda düştü sanki. Eskiden çatır çatır oynadığım oyunlarda bile takılmalar, FPS düşüşleri falan oluyor.

Driver'ları güncelledim, Windows da güncel. Sıcaklık değerleri de normal seviyelerde, yani aşırı ısınma gibi bir durum da yok. Acaba kartta mı bir sorun var yoksa oyunlar mı çok ağırlaştı anlamadım.

Mesela Assassin's Creed Odyssey'i orta ayarlarda bile zor oynuyorum. Witcher 3'te de ara sıra takılmalar oluyor. Ekran kartının ayarlarıyla mı oynamak lazım yoksa direkt yeni kart mı baksam bilemedim.

Sistemimde Ryzen 5 2600 işlemci ve 16 GB RAM var. Sizce darboğaz falan mı oluyor? PSU 550W yeterli midir? RX 570 kullanan başka var mı, onlarda da durum böyle mi? Ne yapmamı önerirsiniz? Yeni kart alacak param da yok şu an.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri