Yeni bir sistem topluyorum ve işlemci olarak Ryzen 5 7600X'i seçtim. Şimdi sıvı soğutma ve kasa konusunda kararsız kaldım. İşlemciyi güzelce soğutacak, aynı zamanda da şık duracak bir şeyler istiyorum. Bütçem çok yüksek değil, orta seviyede bir şeyler bakıyorum. Kasa da hava akışı iyi olsun, kabloları saklamak için yeterli alanı olsun istiyorum. RGB'li olması da fena olmaz hani.
Sıvı soğutma olarak hangi markaları önerirsiniz? 240mm yeterli olur mu sizce, yoksa 360mm'ye mi yönelmeliyim? Kasa konusunda da çok seçenek var, hangisi daha iyi bilemedim. Önerebileceğiniz modeller var mı? Özellikle kullanan varsa tecrübelerini duymak isterim. Montajı kolay olsun, ileride upgrade yaparken de sıkıntı çıkarmasın istiyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için sağolun.
Sıvı soğutma olarak hangi markaları önerirsiniz? 240mm yeterli olur mu sizce, yoksa 360mm'ye mi yönelmeliyim? Kasa konusunda da çok seçenek var, hangisi daha iyi bilemedim. Önerebileceğiniz modeller var mı? Özellikle kullanan varsa tecrübelerini duymak isterim. Montajı kolay olsun, ileride upgrade yaparken de sıkıntı çıkarmasın istiyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için sağolun.