Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

S3 mini hafızası neden düşük gösteriyor?

V

vials

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
96
Benim eski S3 mini var ya, 8 GB diye biliyordum. Ama telefona baktım, depolama alanı 4.65 GB falan gösteriyor. Nasıl oluyor bu iş anlamadım. Sistem dosyaları falan mı çok yer kaplıyor acaba? SD kart takılı değil bu arada, dahili hafıza bu. Telefonu alalı bayağı oldu, belki ondan mı böyle? Fabrika ayarlarına döndürsem düzelir mi dersiniz? Yoksa telefonun hafızası mı bozuldu artık? Başka bir S3 mini kullanan var mı? Onda da böyle mi durum? Bilen varsa bir şeyler desin, merak ettim şimdi. Acaba bir uygulama mı yiyor bu kadar hafızayı? Ne yapmam lazım ki tam 8 GB olarak görünsün? Root falan mı gerekiyor? Hiç anlamam o işlerden.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri