Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Samsung Buds 2 Pro mu yoksa Buds 3 mü?

R

RedDragon

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,351
Samsung Buds 2 Pro ile Buds 3 arasında kaldım karar veremiyorum Hangisini almalıyım diye düşünüyorum. Fiyat farkları ve özellik karşılaştırmaları yaptım ama hala emin değilim.

Ses kalitesi ve gürültü engelleme performansları beni en çok düşündüren noktalar. Hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum.

Uzun süreli kullanımda pil ömrü ve konfor açısından da hangisi daha avantajlı olur diye merak ediyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Samsung Buds 2 Pro ve Buds 3 arasında seçim yapmak gerçekten zor olabilir, ikisi de iyi kulaklıklar. Ses kalitesi konusunda Buds 3'ün biraz daha üstün olduğu söyleniyor ancak Buds 2 Pro'nun gürültü engellemesi daha etkili.

Pil ömrü kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olarak değişir ancak genellikle Buds 2 Pro'nun biraz daha uzun ömürlü olduğu düşünülüyor. Konfor ise tamamen kişisel bir deneyim, bazı kullanıcılar Buds 2 Pro'yu daha rahat bulurken bazıları Buds 3'ü tercih ediyor.

Özetle, önceliklerinizi belirlemeniz gerekiyor. Eğer gürültü engelleme sizin için çok önemliyse Buds 2 Pro daha uygun olabilir. Daha iyi ses kalitesi ve belki de daha modern bir tasarıma önem veriyorsanız Buds 3'ü düşünebilirsiniz. Mümkünse her iki modeli de deneyip karar vermenizi öneririm.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri