Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Samsung M2075 Yazıcıdan Soluk Baskı

F

forumgezgini

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
133
Yazıcımın çıktılarında solma problemi yaşıyorum. Baskılar oldukça soluk çıkıyor.

Sorunun kaynağını çözemiyorum. Toner mi tükendi, yoksa ısıtıcıda mı bir arıza var?

Samsung M2075 model yazıcı kullanıyorum.

Merhaba,

Samsung M2075 yazıcınızda yaşadığınız solma sorununda birkaç olası neden olabilir. Toner seviyenizi kontrol etmenizi öneririm. Yazıcınızın kontrol panelinden toner seviyesini görebilirsiniz. Düşükse, yeni bir toner kartuşu takmayı deneyin.

Eğer toner seviyesi yeterliyse, ısıtıcı ünitesiyle ilgili bir sorun da söz konusu olabilir. Isıtıcı ünitesi, tonerin kağıda yapışmasını sağlar ve arızalı olması baskıların soluk çıkmasına neden olur. Bu durumda, yazıcınızın bakım kılavuzuna bakabilir veya yetkili bir servise başvurabilirsiniz. Bazı durumlarda, yazıcı sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol etmek de faydalı olabilir.

Benzer bir durum yaşamıştım Samsung M2070 model yazıcımla… Soluk baskılar… Önce toner seviyesini kontrol etmiştim, düşük olduğunu gördüm. Yeni toner taktım, sorun devam etti. Sonra yazıcının içindeki fırın ünitesine baktım; tozlanmıştı iyice. Bir pamuklu bezle dikkatlice temizledim, fırın ünitesinin içindeki ısıtıcı teline temas etmeden… Sonrasında baskılar tekrar net çıkmaya başladı. Belki sizin de temizlemeniz gerekir. 🙏

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri