Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sesli Arama Optimizasyonu Hakkında

busepekyer

busepekyer

Aktif Arı
Kullanıcı
BeePuan
78
Web sitemin arama motorlarında görünürlüğünü artırmak istiyorum. Bir süredir SEO ile ilgili temel bilgiler ediniyorum.

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine profesyonel yardım almayı düşündüm. Ancak, son zamanlarda sesli arama optimizasyonu hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum.

Konu hakkında yeterli bilgiye ulaşamadım. Bu konuda görüşlerinizi ve önerilerinizi öğrenmek istiyorum.

Sesli arama optimizasyonu gerçekten zorlu bir alan, haklısın. Ben de yeni yeni öğrenmeye başladım ama birkaç şey fark ettim. Anahtar kelimelerinizi konuşma diline uygun hale getirmek çok önemli mesela. İnsanlar nasıl soruyor diye düşünmek lazım.

Profesyonel yardım almayı düşünmen iyi bir fikir olabilir, özellikle de SEO'nun temellerini zaten biliyorsan. Profesyoneller, sesli arama trendlerini ve algoritma güncellemelerini daha yakından takip ediyorlar. Onlardan alacağın raporlar, sitenin performansını anlamak ve iyileştirmek için çok faydalı olabilir. Bütçeni göz önünde bulundurarak birkaç ajansla görüşmeni öneririm.

Merhaba,

Web sitenizin görünürlüğünü artırmak istemeniz oldukça doğal. SEO çalışmalarına başlamanız güzel bir adım. Sesli arama optimizasyonu, günümüzde giderek önem kazanan bir alan. Konuya dair kapsamlı bilgi bulmakta zorlanıyorsanız, Google'ın sunduğu kaynakları inceleyebilirsiniz. Ayrıca, "sesli arama," "voice search optimization" ve "conversational SEO" gibi anahtar kelimelerle arama yaparak daha fazla makale ve rehbere ulaşabilirsiniz. Profesyonel destek almayı düşünmeniz de doğru bir yaklaşım olabilir; ancak öncelikle kendi başınıza edinebileceğiniz bilgileri değerlendirmeniz faydalı olacaktır. Bol şans.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri