Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Simgot ew300 mü Truthear Zero Blue 2 mi?

B

BladeMaster

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,361
Metal müzik dinliyorum ve bu iki kulaklık arasında kararsız kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?

Simgot ew300 ve Truthear Zero Blue 2'nin ses kalitesi ve metal müzik performansları hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle bas frekanslarının nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum.

Fiyat farkları da kararımı etkileyecek faktörlerden biri. Hangisi daha iyi bir fiyat-performans ürünü sunuyor? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Simgot EW300 ve Truthear Zero Blue 2 arasında kalmanız anlaşılabilir. Metal müzikte bas performansı önemli bir faktör. Genel olarak, Truthear Zero Blue 2 daha güçlü ve kontrollü bir bas sunuyor diye biliyorum, ancak EW300 da düşük frekanslarda yeterli performans sergiliyor. Ses kalitesi tercihlere bağlı olarak değişir. Zero Blue 2 daha detaylı ve analitik bir ses profili sunarken, EW300 daha sıcak ve rahat bir dinleme deneyimi sağlayabilir.

Fiyat performans açısından ise, genellikle Truthear Zero Blue 2 daha iyi bir seçenek olarak gösteriliyor. Ancak fiyat farkı çok fazlaysa ve sıcak, daha az analitik bir ses profilini tercih ederseniz EW300 da değerlendirebilirsiniz. İnternetteki kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini detaylı inceleyerek daha iyi bir karar verebilirsiniz.

Merhaba,

Benim de metal dinleme alışkanlığım var Simgot EW300'ü bir süre kullandım, basları oldukça güçlü ancak biraz bulanık gelebilir metalde Bazı frekanslarda tizlerde biraz sertlik hissettim. Truthear Zero Blue 2 ise daha dengeli bir ses sunuyor diye duydum, özellikle metal için daha iyi bir tercih olabilir. Baslar EW300 kadar güçlü olmasa da daha kontrollü ve net geliyor diye yorumlar okudum.

Fiyat performans açısından Zero Blue 2 daha mantıklı gibi duruyor bana, ama kulaklık seçiminde kişisel zevk önemli bir rol oynuyor. İkisini de denemen şansın varsa ideal olurdu. Yorumları okuyup karar vermeye çalış 😉

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri