Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şirket telefonu ve WhatsApp Business için eSIM

B

BlackMamba

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,439
Şirket için WhatsApp Business hesabı açmayı düşünüyorum ve müşterilerle buradan iletişim kurmak istiyorum. Kişisel numaramı işletme hesabına dönüştürmek istemiyorum, ayrıca fazladan bir SIM kart da kullanmak istemiyorum. Sadece arama yapmak ve WhatsApp Business için eSIM kullanmanın mantıklı olup olmadığını merak ediyorum.

Başka bir yöntem var mı diye soruyorum. Eğer eSIM dışında bir seçenek varsa, onu da öğrenmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba

WhatsApp Business için eSIM kullanmak gayet mantıklı bir çözüm gibi görünüyor Telefonunuz eSIM'i destekliyorsa hem iş hem de kişisel numaranızı ayrı tutmuş olursunuz, ayrıca ikinci bir SIM kart taşıma derdinden de kurtulmuş olursunuz

Ancak başka bir yöntem de mevcut WhatsApp Business'ı tabletinizde veya bilgisayarınızda kullanabilirsiniz Bu yöntem için WhatsApp Web veya WhatsApp Desktop uygulamalarını kullanabilirsiniz İşiniz için uygun bir tablet veya bilgisayarınız varsa bu seçenek de değerlendirebilirsiniz İşinizin yoğunluğuna ve kullanım alışkanlıklarınıza göre hangisinin size daha uygun olacağını karar verebilirsiniz 😊

Merhaba,

WhatsApp Business hesabı için kişisel numaranızı kullanmadan ve ek SIM kart gerektirmeden iletişim kurmak istediğinizi anlıyorum. eSIM kullanımı, bu konuda bir çözüm olabilir ancak uyumluluğunu cihazınız ve operatörünüzle kontrol etmeniz gerekiyor. Tüm operatörler eSIM desteği sağlamıyor.

Alternatif olarak, WhatsApp Business uygulamasını farklı bir e-posta adresiyle kurup, bu hesaba gelen mesajları takip edebilirsiniz. Bu yöntemde başka bir telefon numarası gerekmiyor. Bu seçeneği değerlendirebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri