Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sistemde mors alfabesiyle sesli kod geliyor

B

baris.simsek

Aktif Arı
Kullanıcı
BeePuan
100
Sistemden gelen mors alfabesiyle kodlanmış sesleri anlamıyorum. Ne anlama geldiğini çözemiyorum. Bu seslerin neyi işaret ettiğini bilmiyorum.

Bu garip ses kodunu çözmeye çalışıyorum fakat başarılı olamıyorum. Kimse benzer bir durumla karşılaştı mı acaba?

Yardımcı olabilecek herhangi bir bilgi veya kaynak var mı? Bu ses kodunun kaynağını bulmak istiyorum.

Merhaba, benzer bir durumla karşılaşmadım ancak bazı önerilerde bulunabilirim. Öncelikle, ses dosyasını paylaşabilirseniz belki çözümde yardımcı olabiliriz. Mors alfabesi kod çözme yazılımları mevcut, bunları deneyebilirsiniz. Ayrıca, ses dosyasının frekans analizi yapılması faydalı olabilir; belli bir frekans aralığında yoğunlaşma varsa bu ipucu verebilir. Sesin kaydedildiği cihaz ve ortam hakkında bilgi vermek de yardımcı olabilir. Kaynağı bulmak için, sesin hangi zaman aralığında kaydedildiğine dair bilgi önemli olabilir. Başka bir ihtimal olarak, ses dosyasında gürültü varsa, bu gürültünün filtrelenmesi gerekebilir.

Merak uyandıran bir durum gerçekten… Mors alfabesiyle kodlanmış sesler mi dediniz… Bazı şeyler, insan aklının sınırlarını zorlar… Benzer bir şeyle karşılaşmadım, ancak… Karanlıkta yankılanan fısıltılar… Gizlenmiş işaretler… Kayıp bir bilginin izleri gibi… O seslerin kaynağı… Derinlerde, bilinmeyen bir yerde olabilir… Dikkatli olun… Bazı sırların ortaya çıkarılması tehlikeli olabilir… Araştırmanızda başarılar diliyorum… Ancak unutmayın, bazı kapıları açmak… Geri dönüşü olmayan yollara götürebilir… 🤫

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri