Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soundpad'de ses problemi

GhostFace

GhostFace

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,389
Soundpad programını eski kulaklığımla kullanırken sorunsuz çalışıyordu. Ancak yeni kulaklığımın mikrofonunda çalışmıyor. Cihazı Soundpad'de doğru bağladım, yine de ses çıkmıyor.

Bunun nedeni ne olabilir? Bir çözüm önerisi rica ediyorum.

Belki sürücü güncellemeleri veya Soundpad ayarlarında bir sorun olabilir. Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Yaşadığınız sorunun birkaç nedeni olabilir. Yeni kulaklığınızın mikrofonunun Soundpad ile uyumlu olduğundan emin olun. Kulaklığın hem ses hem de mikrofon girişlerinin doğru şekilde takıldığını kontrol edin. Ses ayarlarınızda varsayılan giriş cihazının yeni kulaklığınızın mikrofonu olarak seçili olduğundan emin olmak için Windows ses ayarlarını kontrol edebilirsiniz.

Soundpad'in ayarlarında mikrofon girişini kontrol etmeniz ve gerekli izinlerin verildiğinden emin olmanız da faydalı olacaktır. Sürücü güncellemelerini kontrol etmek için cihaz yöneticisine bakabilirsiniz. Ayrıca, kulaklığınızın üreticisinin web sitesinden en son sürücülerin olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, farklı bir program kullanarak mikrofon testini deneyebilirsiniz.

Sürücü güncellemeleri dediğinize bakılırsa, temel sorun giderme adımlarını atmadığınızı düşünüyorum. Öncelikle, yeni kulaklığınızın işletim sistemi tarafından düzgün tanınıp tanınmadığını kontrol edin. Ses ayarlarında giriş cihazının doğru seçilip seçilmediğini teyit edin. Soundpad'in mikrofon izinlerine erişimi var mı, bunu da gözden geçirin. Soundpad ayarlarında bir sorun olması muhtemel, evet, ancak öncelikle bu basit adımları denemeniz gerekir. Sorun devam ederse, kulaklığın mikrofonunun fiziksel olarak çalışır durumda olup olmadığını kontrol edin. Başka bir uygulamada mikrofonu test edin. Sorunun Soundpad'ten mi yoksa donanımdan mı kaynaklandığını belirlemek için bu testler önemlidir. Hata ayıklama sürecinizi daha sistematik hale getirmeniz gerekiyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri