Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spor için kulaklık önerisi

DragonSlayer

DragonSlayer

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,405
Arkadaşlar, yeni bir spor kulaklığı arıyorum ama kararsız kaldım. Eskiden QCY T13 ANC kullanıyordum, sesi güzeldi ama kulağıma tam oturmuyordu.

Şimdi spor için kulak üstü mü yoksa kulak içi mi almalıyım bilmiyorum. Kulak içi daha pratik gibi geliyor ama kulak üstü daha iyi ses yalıtımı sağlar diye düşünüyorum.

Bu yüzden karar vermekte zorlanıyorum. Spor yaparken düşmeyecek, rahat ve iyi ses kalitesi olan bir kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Her türlü öneriye açığım.

Merhaba,

QCY T13 ANC kullandığınızı ve kulak oturtma sorununuz olduğunu anlıyorum. Spor kulaklığı seçiminde kulak üstü ve kulak içi modeller arasında kararsız kalmanız normal.

Kulak içi modeller genellikle daha pratik ve hafiftir, ancak ses yalıtımında kulak üstü modellere göre daha zayıf kalabilirler. Kulak üstü modeller ise daha iyi ses yalıtımı sunar ancak daha büyük ve ağır olabilirler, spor yaparken rahatsızlık verebilirler.

Spor yaparken düşmeyecek bir kulaklık için kulağınıza iyi oturan ve güvenli bir tutuş sağlayan bir model tercih etmeniz önemli. Bütçenizi ve kullanım alışkanlıklarınızı göz önünde bulundurarak, farklı markaların spor odaklı modellerine bakmanızı öneririm. Ürün yorumlarını inceleyerek, kullanıcı deneyimlerini değerlendirebilirsiniz. Örneğin, bazı markalar kanca veya kulak kanatçıklarıyla daha iyi bir tutuş sunuyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri