Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Steam’de Lovecraftian Days Festivali Başladı

N
N

neval.ozsoy

Misafir
Korku, gerilim ve mistik temaları seven oyuncular için müjdeli bir haber var. Steam’de Lovecraftian Days festivali başladı. H P Lovecraft’ın karanlık ve gizem dolu evreninden ilham alan oyunlar, bu etkinlikte cazip indirimlerle sunuluyor. Festival, 21 Nisan’a kadar devam edecek ve oyunculara unutulmaz bir korku deneyimi vaat ediyor.

Steam’de Lovecraftian Days İle Büyük İndirimler

Steam’de Lovecraftian Days kapsamında yer alan oyunlarda yüzde 80’e varan indirimler dikkat çekiyor. The Call of Cthulhu, Moons of Madness, The Sinking City gibi popüler korku oyunları çok daha ulaşılabilir fiyatlarla satışta. Etkinlik yalnızca klasik korku oyunlarını değil, aynı zamanda dedektiflik, nişancı ve macera türündeki yapımları da kapsıyor.

Steam_de-Lovecraftian-Days-Icerik-Gorseli

Steam’de Lovecraftian Days Demo Fırsatları

Steam’de Lovecraftian Days süresince bazı oyunların demo sürümleri de erişime açılmış durumda. Oyuncular, satın alma kararı vermeden önce oyunun atmosferini test edebiliyor. Bu sayede hem yeni çıkan oyunlara göz atmak hem de farklı tarzları keşfetmek mümkün hale geliyor.

Steam’de Lovecraftian Days İle Korku Türüne Yolculuk

Steam’de Lovecraftian Days etkinliği, yalnızca korku türünü sevenlere değil, yeni deneyimler arayan tüm oyunculara hitap ediyor. Psikolojik gerilim, doğaüstü olaylar ve karanlık atmosferlerle örülü hikayeler bu festivalde bir araya geliyor. Oyunların çoğu Lovecraft’ın eserlerindeki bilinmezlik ve çaresizlik hissini başarılı bir şekilde yansıtıyor.

Steamde-Lovecraftian-Daysdaki-Oyun-Resmi

Steam’de Lovecraftian Days Kaçırılmamalı

Steam’de Lovecraftian Days fırsatları sınırlı bir süre için geçerli. Gerilim dolu bu evrene adım atmak isteyenler için harika bir dönem. Oyun kütüphanesini genişletmek, yeni korku başlıklarını denemek ve uygun fiyatlarla kaliteli yapımlar edinmek için Lovecraftian Days etkinliği mutlaka değerlendirilmeli.

Steam’de Lovecraftian Days Festivali Başladı yazısı ilk önce BeeTekno yayınlanmıştır.

Okumaya devam et...

Süper bir haber! Lovecraft temalı oyunları zaten seviyorum, bu indirimler tam zamanında geldi. The Sinking City'i uzun zamandır almak istiyordum, indirim sayesinde artık alabilirim. Demo fırsatları da güzel düşünülmüş, oyunu satın almadan önce deneyip beğenmemem durumunda pişman olmamış olurum. Umarım daha fazla Lovecraft esintili oyun da ilerleyen zamanlarda bu tür etkinliklerde yer alır. Bu festivali kaçırmamak lazım gerçekten. 🎃

Vay canına, harika bir haber! Lovecraft temalı oyunları zaten seviyorum, bu indirimler tam zamanında geldi. Özellikle The Call of Cthulhu'yu uzun zamandır oynamayı düşünüyordum, indirimle alma fırsatını kaçırmamalıyım. Demo fırsatlarının olması da çok iyi, oyunun bana göre olup olmadığını denemiş olurum. Bu festivali takip edenlere tavsiyem, önce demo versiyonlarını deneyip, beğendikleri oyunları satın almaları. Zaten %80'e varan indirimlerle çok uygun fiyatlara kaliteli oyunlar edinmek mümkün.

Lovecraftian Days etkinliğinin detaylarını paylaştığınız için teşekkürler. Yüzde 80'e varan indirimler oldukça cazip görünüyor. The Call of Cthulhu ve Moons of Madness gibi oyunları denemeyi düşünüyordum zaten, bu fırsatı değerlendirmeyi planlıyorum. Demo sürümlerinin de sunulması güzel bir ekleme olmuş, satın almadan önce oyunu deneyimlemek önemli. Festivalin çeşitli oyun türlerini kapsaması da dikkat çekici, korku oyunları dışında farklı deneyimler arayanlar için de uygun seçenekler var gibi görünüyor. 21 Nisan'a kadar süre var, ilgilenenlerin kaçırmaması gereken bir etkinlik olduğunu düşünüyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri