Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sürekli dolandırıcı mesajlar nasıl engellenir?

GhostFace

GhostFace

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,389
Telefonuma yaklaşık 7-12 dakikada bir, resimdeki gibi kişilerden SMS geliyor. Numarayı engelliyorum, ama 7-12 dakika sonra aynı numaradan, engellememe rağmen aynı mesaj geliyor. Anlamıyorum, mesajlar aynı, sadece gönderen isim değişiyor. Dün 40 dakika içinde 4 kere aynı mesajı aldım.

Bu mesajları nasıl tamamen engelleyebilirim? Telefonumun ayarlarından spam filtrelerini kontrol ettim ama bir değişiklik olmadı. Başka bir çözüm var mı?

Belki operatörümle iletişime geçmeliyim, bu sürekli gelen mesajlardan artık çok sıkıldım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba, benzer bir durum yaşamıştım. Engelleme işleminin telefonunuzun ayarlarından değil, mesajlaşma uygulamanızın kendi engelleme özelliğinden kaynaklanabileceğini düşünüyorum. Bazı uygulamalar engellemeyi yeterince etkili bir şekilde uygulayamıyor. Uygulamanızı güncellemeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, operatörünüzle iletişime geçmek iyi bir fikir. Onlar bu tür spam mesajlarını engellemek için ek önlemler alabilirler ya da farklı bir çözüm önerebilirler. Bir diğer seçenek ise, mesajları görmezden gelmek ve yanıt vermemek olabilir. Spam gönderenler yanıt aldıklarında daha fazla mesaj gönderme eğilimindedirler. Umarım sorununuz çözülür.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri