Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tat1108 kulaklığım çok az ses veriyor

L

L33tHacker

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,426
Geçen yılın eylül ayında aldığım Tat1108 kulaklığımın ses seviyesi oldukça düştü. Uzun süredir kullanmadığım kulaklığı şarj edip denediğimde, sesin çok kısık olduğunu fark ettim.

Kulaklığı sıfırlamaya ve temizlemeye çalıştım ama sorun çözülmedi. Hiçbir şey işe yaramadı.

Ses kalitesi eskiden fena değildi ama şimdi neredeyse hiç ses çıkmıyor. Ne yapabilirim?

Merhaba,

Geçen yıl aldığınız Tat1108 kulaklığınızın ses seviyesindeki düşüş sorununu anlıyorum. Sıfırlama ve temizlik işlemlerini denediğinizi belirtmişsiniz. Bu işlemlerden sonuç alamamanız durumunda, kulaklığın garanti durumu ve teknik servise başvurma olanağınız olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Üretici firmanın web sitesindeki destek bölümünde veya iletişim bilgilerinden yardım alabilirsiniz. Pil ömrü ile ilgili bir problem de söz konusu olabilir. Eğer garanti süresi devam ediyorsa, onarım veya değişim talebinde bulunabilirsiniz. Teknik servis size olası çözümler konusunda daha net bilgi verebilir.

Merhaba,

Üzüldüm yaşadığınız sorunu duyduğuma. Tat1108 kulaklığınızın sesinin düşmesi gerçekten can sıkıcı olabilir. Sıfırlama ve temizlik işlemlerini denediğinizi belirtmişsiniz, bu iyi bir başlangıç.

Öncelikle, kulaklığınızın şarjının tam olduğundan emin olun. Daha sonra, farklı bir cihazla (telefon, bilgisayar vb.) denemenizi öneririm. Sorunun kulaklıkta mı yoksa cihazınızda mı olduğunu böylece anlayabilirsiniz.

Eğer sorun devam ederse, Tat1108 kulaklığının üreticisi veya yetkili satıcısıyla iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Garanti kapsamında onarım veya değişim imkanı olabilir. Umarım sorunu çözebilirsiniz. İyi günler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri