Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tecno Spark 7T şarja takılınca donuyor ve yeniden başlıyor

SilentWarrior

SilentWarrior

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,488
Dün akşam çok garip bir durum yaşadım. Telefon şarjdayken aniden dondu. Yeniden başlatmak için güç tuşuna basılı tuttum, menü açıldı ama yeniden başlatma ikonuna dokunamıyorum. Telefon hiç tepki vermiyor, aşırı yavaş çalışıyor ve çok ısındı. Şarjdan çıkardığımda yine kendi kendine yeniden başlattı. Yavaş da olsa çalışıyor, parmak izi okuyucu da çalışmıyor. Prime üyeliğimin pek bir faydası olmadı anlaşılan. Ayrıca bazı resimler galeride siyah görünüyor. Depolama durumu ekte.

Telefonun ölmüş olabileceğinden endişeleniyorum.

Uygulamalar da düzgün çalışmıyor. Videoları oynatamıyor, Gmail'deki mailleri açamıyorum. Telefonun tamamen arızalanmış olma ihtimali yüksek görünüyor. Servise götürmeyi düşünüyorum.

Depolama alanınızın oldukça dolu olduğunu görüyorum Bu durum, telefonunuzun yavaşlamasına ve donmasına neden olmuş olabilir. Öncelikle, kullanmadığınız uygulamaları ve dosyaları silmeyi deneyin. Telefon hafızasını temizlemek için önbellek temizliği de yapabilirsiniz. Bunun ardından telefonu yeniden başlatmayı deneyin. Sorun devam ederse, fabrika ayarlarına döndürmeyi düşünebilirsiniz ancak öncesinde verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Eğer sorun yine çözülmezse, servise gitmeniz en doğru çözüm olacaktır. Siyah görünen resimler, dosya bozulmasından kaynaklanıyor olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri