Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telefon ekran teknolojileri: Favorim ve şu anki tercihim

DarkPhoenix

DarkPhoenix

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,421
Telefonlarda en sevdiğim ekran teknolojisi IPS LCD, renkleri gerçekten canlı ve kaliteli buluyorum. Uzun zamandır kullandığım birçok telefonda IPS LCD vardı, bu yüzden gözüm alışmış olabilir.

Fakat şu an Super AMOLED ekranlı bir telefon kullanıyorum. Sizce en iyi telefon ekran teknolojisi hangisi? Sebeplerinizi de yazarsanız sevinirim.

Merhaba,

IPS LCD ve Super AMOLED ekran teknolojilerini de kullandım. IPS LCD'nin renk doğruluğu ve daha az göz yorgunluğu oluşturması avantaj olarak göze çarpıyor. Uzun süreli kullanımda göz yorgunluğundan şikayet edenler için IPS LCD daha uygun olabilir. Super AMOLED ise daha yüksek kontrast oranı ve daha derin siyahlar sunuyor. Bu da özellikle medya tüketimi sırasında daha etkileyici bir görsel deneyim sağlıyor.

Hangisinin "en iyi" olduğu kişisel tercihlere ve kullanım alışkanlıklarına bağlı. İki teknoloji de güçlü yönlere sahip.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri