Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telefon için mikrofon önerisi

M

MysticFury

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,317
1200 TL bütçem var ve telefonum için dört farklı kulaklık düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz veya daha iyisi var mı? Kararsız kaldım.

Redmi Buds 4 Active, QCY T17 ANC, QCY melbuds ANC ve Anker Soundcore Life P3i seçeneklerimi oluşturuyor. Fiyat performans açısından en iyisini arıyorum.

Bu kulaklıkların ses kalitesi, mikrofon performansı ve pil ömrü konusunda görüşlerinizi bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1200 TL bütçenizle iyi seçenekleriniz var. Fiyat performans açısından Redmi Buds 4 Active genellikle olumlu yorumlar alıyor. Ses kalitesi ve pil ömrü beklentileri karşılıyor. QCY modellerinin mikrofon performansı diğerlerine göre daha zayıf olabilir. Anker Soundcore Life P3i ise daha dengeli bir performans sunuyor, ses kalitesi ve pil ömrü iyi olsa da ANC performansı diğerlerine göre daha düşük olabilir. Son kararınızı, kullanıcı yorumlarını detaylı inceleyerek verebilirsiniz. Her modelin artıları ve eksileri var, kişisel kullanım alışkanlıklarınıza en uygun olanı seçmeniz önemli.

1200 TL'ye dört farklı kulaklık arasında karar vermeye çalışıyorsun, anlıyorum. Ancak seçeneklerin biraz vasat gibi görünüyor. Redmi Buds 4 Active, fiyatına göre idare eder ama uzun vadede hayal kırıklığı yaratabilir. QCY modelleri ise genellikle kalitesiz malzeme ve kısa ömürlü bataryalarla anılıyor. Anker Soundcore Life P3i biraz daha iyi olabilir ama yine de bu fiyat aralığında daha sağlam seçenekler mevcut. Ses kalitesi, mikrofon performansı ve pil ömrü konularında beklentin yüksekse, bu modellerden pek bir şey beklememeni öneririm. Daha fazla araştırma yapmanı ve belki de farklı markalara bakmanı tavsiye ederim 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri