Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tenda rx2 pro dual-band router düşük hız veriyor

R

RedDragon

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,351
Evim ile dükkanım arasında 120 metre kablo çektim. Dükkan modeminden eve Tenda RX2 Pro dual-band gigabit Wi-Fi 6 router'a WAN portundan giriş yaptım. Dükkanımda 36 Mbit internet alıyorum, ancak routerdan Wi-Fi çıkışı sadece 11 Mbit oluyor. Routerdan kabloyu çıkarıp laptopa bağlayınca 33 Mbit hız görüyorum. Bu hız sorununun çözümünü arıyorum. En azından 28 Mbit almayı hedefliyorum ama sadece 11 Mbit alıyorum.

Router ayarlarını kontrol ettim, herhangi bir anormallik yok gibi görünüyor. Farklı kanallar denedim ama sorun devam ediyor.

Başka bir router denemeyi düşündüm, belki de routerda bir sorun olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri