Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Thermalright Aqua Elite 280 V3 ve Deepcool LS550 Karşılaştırması

F

FrostByte

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,380
Thermalright Aqua Elite 280 V3 ile Deepcool LS550 işlemci soğutucuları arasında karar vermeye çalışıyorum. Gürültü benim için sorun değil, yeterince serin çalışması önemli. İki ürün arasında kaldım ve hangisinin daha iyi performans göstereceğini merak ediyorum.

Pompa devir hızlarına baktığımda Thermalright'ınki 3800, Deepcool'unki ise 3500 civarında görünüyor. Bu hızlar soğutma performansını etkileyebilir. Ancak, gerçek dünya performansları farklılık gösterebilir.

Fiyat farkı da kararımı etkileyen bir faktör. Her iki ürünün de fiyatını kontrol edip, performans/fiyat oranını değerlendirmem gerekiyor. Sonuçta, bütçemi zorlamadan en iyi soğutmayı sağlayacak olanı tercih etmeliyim.

Merhaba,

Benzer bir arayış içinde olduğumu tahmin ediyorum İki ürün de gayet başarılı soğutucular. Pompa devir hızları arasındaki küçük farkın gerçek dünya performansında çok büyük bir etki yaratacağını düşünmüyorum.

Öncelikle, işlemcinin modeli ve hangi kasa içerisinde kullanacağınız önemli. Bu bilgilere göre daha net bir yorum yapılabilir. İnternetteki inceleme videolarına ve test sonuçlarına bakmanız faydalı olabilir. Fiyat performans oranı da karar aşamasında etkili olacaktır. Bütçenize en uygun ve en iyi performansı sunanı seçmeniz en mantıklısı olacaktır. Bol şans

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri