Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tp-Link modeme geçiş sonrası ping artışı

StealthAssassin

StealthAssassin

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,519
Modemim bozulduğu için Türk Telekom'un verdiği TP-Link 11n W9970 modemimi ZyXEL DX3300-T1 ile değiştirdim. Eski modemim çok eski olmasına rağmen League of Legends oynarken TR 8 West sunucusunda 35 ping alıyordum ve oyun deneyimi daha iyiydi.

Yeni modemde ise TR 7 West sunucusunda 50 ping alıyorum fakat oyun aşırı gecikmeli hissettiriyor. Yayın açtığımda pingim daha da artıyor, eski modemde böyle bir sorun yoktu. Bu durum oldukça rahatsız edici.

Sorunun çözümü var mıdır diye merak ediyorum? Yoksa modemi tekrar değiştirmem gerekebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri