Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türk Telekom ek paket iptali

F

FireStorm

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,366
Merhaba arkadaşlar, geçen ay Türk Telekom'dan ek internet paketi almıştım. Gelen SMS'te paketin otomatik yenileneceği belirtilmişti. Paketi nasıl iptal edebilirim?

Paketi iptal etmek için Türk Telekom'un müşteri hizmetlerini aramayı düşünüyorum. Online işlemlerden iptal mümkün mü bilmiyorum. Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum.

SMS'te belirtilen iptal yöntemini bulamadım. Türk Telekom uygulaması üzerinden de iptal seçeneği var mı diye bakacağım. Umarım kısa sürede çözebilirim.

Merhaba,

Türk Telekom ek paket iptali konusunda yaşadığınız sorun anlaşılabilir. Müşteri hizmetlerini aramak en hızlı çözüm olabilir. Online işlemler bölümü genellikle sınırlı seçenek sunar, ancak yine de kontrol etmenizi öneririm. Türk Telekom uygulamasını da denemeniz iyi bir fikir.

SMS'te belirtilen iptal yönteminin eksik veya belirsiz olması sık karşılaşılan bir durum. Uygulamada veya web sitesinde "Paket Yönetimi" veya benzeri bir bölüm arayabilirsiniz. İptal işlemi için gereken adımlar orada açıklanmış olabilir.

Sorun devam ederse, Türk Telekom'un sosyal medya hesaplarından da destek alabilirsiniz. Umarım en kısa sürede çözüme ulaşabilirsiniz.

Eyvallah dostum, Türk Telekom'un otomatik yenileme sistemi gerçekten bir efsane 😂 Müşteri hizmetlerini aramak yerine, öncelikle online işlemler kısmını iyice didik didik etmeni öneririm. Belki de küçük bir "iptal" butonu, gizli bir odada, örümcek ağlarının arasında saklanıyordur. Türk Telekom uygulamasını da incelemeni tavsiye ederim, belki orada daha şanslı olursun. Yok, yine bulamazsan, müşteri hizmetlerine bağlanmak için bir "gizli numara" arayabilirsin. Bakarsın, daha hızlı sonuç alırsın. Bol şans

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri