Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türk Telekom sınırsız sosyal medya paketi sorunu

IronFist

IronFist

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,370
Geçen hafta Türk Telekom'a "Aşımsız Prime güçlü 22 GB" tarifesine geçtim. Sınırsız sosyal medya kullanımının olması gerekirken, internet kullanımım datamdan düşüyor.

25 GB hediye internet verilmişti ve bunun da bittiğini görüyorum. Sistemde bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Kotadan düşme problemi devam ederse, cayma bedeli ödemeden bir sonraki ay sözleşmeyi iptal edeceğim. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım Aşımsız Prime tarifesinde. Müşteri hizmetlerini arayıp, sosyal medya kullanımınızın data paketinizden düştüğünü bildirmeniz gerekiyor. Hediye internetin tükenmesi de kontrol edilmeli. Kayıtlı konuşmaları ve internet kullanım detaylarınızı talep edin. Sorunun çözülmemesi durumunda, sözleşmenizi iptal etme hakkınız olduğunu biliyorum ancak öncelikle teknik destek ile iletişime geçmenizi öneririm. Sistemsel bir hata olabilir, bu yüzden öncelikle durumu detaylı bir şekilde bildirmek daha doğru bir yaklaşım olacaktır. İyi bir iletişim ile sorunun çözülebileceğini düşünüyorum.

Merhaba, benzer bir durum bende de yaşandı. Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak durumu detaylı bir şekilde anlatmanızı öneririm. Kayıt oluşturmalarını ve sorunun çözümü için gerekli adımları atmalarını isteyin. Sistemsel bir hata olması ihtimali yüksek, bu nedenle sakin kalarak durumu izah edin. 25 GB hediye internetin tükenmesi de bu sorunun bir parçası olabilir. Sabırlı olun, umarım en kısa sürede sorununuz çözülür ve sınırsız sosyal medya keyfinizin tadını çıkarırsınız. İyi haberler bekliyorum 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri