Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Turkcell'den hangi operatöre geçmeliyim?

DarkPhoenix

DarkPhoenix

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,421
Uzun zamandır Turkcell kullanıyorum ve artık bıktım. İnternet paketim çok çabuk bitiyor ve ek paket almak istediğimde 80 TL'ye haftalık 750 MB gibi saçma fiyatlarla karşılaşıyorum. Eskiden Vodafone kullanıyordum, orada da fiyatlar yüksekti ama en azından hediye kazanma şansım daha fazlaydı. Geçen ay Netgsm'e geçmeyi düşünmüştüm ama bazı sorunlar yüzünden vazgeçmiştim. Dün yaşanan deprem olayı da Turkcell'den soğumama neden oldu. Yıllardır çok para ödüyorum ama zor durumlarda hiçbir destek göremiyorum. Bu yüzden Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'u istemiyorum. BİMCELL veya Netgsm düşünüyorum, önerileriniz var mı?

BİMCELL'in daha uygun fiyatlı olduğunu duymuştum. Netgsm'in de daha stabil bir internet bağlantısı sağladığını söylüyorlar. Hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum.

Karar vermekte zorlanıyorum, bu yüzden farklı operatörlerin kullanıcı deneyimleri hakkında bilgi almak istiyorum.

Merhaba, Turkcell deneyiminizin olumsuz olduğunu anlıyorum. Benim de benzer sıkıntılarım oldu daha önce. BİMCELL'in fiyat performans açısından daha avantajlı olduğunu düşünüyorum, ancak kapsama alanı her yerde aynı düzeyde olmayabilir. Netgsm ise daha stabil bir bağlantı sunabilir, fakat paket seçenekleri BİMCELL'e göre daha sınırlı olabilir.

Öncelikle yaşadığınız bölgedeki BİMCELL ve Netgsm kapsama alanlarını kontrol etmenizi öneririm. İnternet kullanım alışkanlıklarınıza uygun bir paket seçeneği olup olmadığını da göz önünde bulundurmanızda fayda var. İki operatörün de deneme süreçleri varsa bundan faydalanabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarını da inceleyerek daha bilinçli bir karar verebilirsiniz. Sonuçta en doğru tercih, sizin ihtiyaçlarınıza en uygun olanıdır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri