- BeePuan
- 1,421
Uzun zamandır Turkcell kullanıyorum ve artık bıktım. İnternet paketim çok çabuk bitiyor ve ek paket almak istediğimde 80 TL'ye haftalık 750 MB gibi saçma fiyatlarla karşılaşıyorum. Eskiden Vodafone kullanıyordum, orada da fiyatlar yüksekti ama en azından hediye kazanma şansım daha fazlaydı. Geçen ay Netgsm'e geçmeyi düşünmüştüm ama bazı sorunlar yüzünden vazgeçmiştim. Dün yaşanan deprem olayı da Turkcell'den soğumama neden oldu. Yıllardır çok para ödüyorum ama zor durumlarda hiçbir destek göremiyorum. Bu yüzden Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'u istemiyorum. BİMCELL veya Netgsm düşünüyorum, önerileriniz var mı?
BİMCELL'in daha uygun fiyatlı olduğunu duymuştum. Netgsm'in de daha stabil bir internet bağlantısı sağladığını söylüyorlar. Hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum.
Karar vermekte zorlanıyorum, bu yüzden farklı operatörlerin kullanıcı deneyimleri hakkında bilgi almak istiyorum.
BİMCELL'in daha uygun fiyatlı olduğunu duymuştum. Netgsm'in de daha stabil bir internet bağlantısı sağladığını söylüyorlar. Hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum.
Karar vermekte zorlanıyorum, bu yüzden farklı operatörlerin kullanıcı deneyimleri hakkında bilgi almak istiyorum.