Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vatangame güvenilir mi?

Thaumas

Thaumas

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
488
Vatangame üzerinden oyun hesabı almayı düşünüyorum. Satın alma esnasında veya sonrasında sıkıntı yaşar mıyım? Daha önce alışveriş yapan var mı?

Vatangame, çevrimiçi ve çevrimdışı bilgisayar ile konsol oyunlarına yönelik dijital içerik ve E-PIN hizmetleri sunan bir platform. Türkiye'de uzun süredir E-pin sektöründe indirimli paketler ve oyun parası satışı gerçekleştiriyor. Hem kendim hem de yakınlarım tarafından kullanıldı. Biz bir sorun yaşamadık. Her sitede olduğu gibi kartınızla yükleme yaparken dikkat etmeniz oldukça önemli. Ben RP ve VP alım işlemi gerçekleştirdim. Zaten sistem otomatik olarak mesajla size kodu gönderiyor. Hesap satışlarında da senin aldığın kişiyle arandaki güvenliği Vatangame sağlıyor.
Alacağın hesabın mailinin doğruluğunu kontrol ettikten sonra iyi şekilde şifre değişimini gerçekleştirmelisin. Bunun dışında bir problem yaşamazsın umarım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri