Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Visual C++ yüklü olmasına rağmen MSVCP110.dll ve MSVCR100.dll hataları

K

klust

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
95
Bilgisayarımda Visual C++'ın tüm sürümleri yüklü olmasına rağmen, MSVCP110.dll ve MSVCR100.dll dosyalarına ait hatalar alıyorum. Bu durum geçen haftadan beri devam ediyor.

Bütün gerekli Visual C++ paketlerini tekrar yüklemeyi denedim ama sorun devam etti. Sistemi yeniden başlatmayı da denedim, sonuç değişmedi.

Programı çalıştırırken bu hatayı alıyorum ve program açılmıyor. Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Benzer bir durumla karşılaşmıştım daha önce. Tekrar yüklemenin işe yaramaması, sorunun kayıt defterinde veya sistem dosyalarında bir bozulmadan kaynaklanıyor olabileceğini düşündürüyor.

Öncelikle, sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol eden SFC (System File Checker) aracını çalıştırmanızı öneririm. Komut satırını yönetici olarak çalıştırıp `sfc /scannow` komutunu girin ve işlemin tamamlanmasını bekleyin.

Eğer bu işlem sorunu çözmezse, CCleaner gibi bir programla kayıt defterini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Ancak kayıt defteri düzenlemelerinde dikkatli olmak önemlidir, öncelikle yedek almanızı tavsiye ederim. Sorun devam ederse, Microsoft'un destek sayfasından daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri