Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vodafone'dan Turkcell'e geçiş

IronFist

IronFist

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,370
Vodafone kullanıcısıydım, geçen ayın sonu tarifem doldu. Geçen hafta Turkcell bayisinden yeni bir hat aldım ve geçiş işlemlerini tamamladım.

Eski operatörüm Vodafone ile hiçbir iletişime geçmedim. Bu durum bir sorun yaratır mı acaba? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Herhangi bir problemle karşılaşacağımı düşünmüyorum ama yine de sormak istedim. Tecrübesi olanlar varsa fikirlerini paylaşabilirler.

Merhaba,

Vodafone'dan Turkcell'e geçiş yaptığınızı ve eski operatörünüzle iletişime geçmediğinizi anladım. Genellikle, numara taşıma işlemi tamamlandıktan sonra eski operatörle iletişim kurmanız gerekmez. Fatura veya borç durumunuz varsa, Turkcell'in geçiş işlemleri sırasında bunları dikkate alması gerekir.

Ancak, her ihtimale karşı Vodafone'dan bir onay mesajı veya e-posta gelmiş mi diye kontrol etmenizi öneririm. Bu, geçiş işleminin tamamen tamamlandığını doğrulamak için faydalı olabilir. Herhangi bir sorun yaşarsanız, Turkcell müşteri hizmetleri size yardımcı olacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri