Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Wallpaper Alive ne işe yarıyor?

S

sanamiisorcam

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
61
Wallpaper Alive diye bir uygulama duydum, ne olduğunu tam anlamadım. Telefonun arka planına hareketli görüntüler falan mı koyuyor? Biraz araştırdım ama çok detaylı bilgi bulamadım. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Acaba telefonun şarjını çok yiyor mu? Yoksa performansı etkiliyor mu? Benim telefon biraz eski model, kasma falan yapmasından korkuyorum. Bir de ücretli mi bu uygulama? Bedava bir alternatif var mı acaba?

Hareketli duvar kağıtları güzel duruyor ama kullanışlı mı emin değilim. Sürekli gözüme çarpacak, dikkat dağıtıcı olabilir mi? Belki de sade bir şeyler daha iyidir. Yine de merak ettim, denemek istiyorum. Kullananların yorumlarını bekliyorum, pişman olmamak için. Belki de çok havalı bir şeydir, kim bilir?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri